A még magasabb szintű szolgáltatásnyújtás érdekében az imc Test & Measurement GmbH új tulajdonoshoz kerül

A hatékony teszt- és méréstechnikai megoldásokat kínáló imc Test & Measurement GmbH csatlakozik a Battery Ventures technológiai megoldásokra szakosodott beruházási cég Teszt és Méréstechnika platformjához. 2021 március 31-én írták alá a szerződést, amely szerint az imc tulajdonjogai 100%-ban a Battery-hez kerülnek. A Test és Méréstechnika platform már magában foglalja a következő vezető márkákat: Audio Precision-t, amelyet az Egyesült Államokban alapítottak audio teszt- és méréstechnikai rendszerek gyártására és fejlesztésére, illetve a mérőmikrofonokat gyártó dán GRAS Sound & Vibration céget. Az imc, mint vezető mérő- és adatgyűjtő rendszert gyártó cég egészíti ki a platform akusztikai mérési képességeit, így teljes körű teszt- és méréstechnikai megoldást tudunk kínálni. Platformunk új ügyvezető igazgatója Mike Flaherty.

A Battery-vel történő egyesüléssel és a Test és Méréstechnika Platform részeként az imc még jobban megfelel a személyre szabott megoldásokat igénylő teszt- és méréstechnikai feladatok megoldására, mint korábban.

 Az Audio Precision-nel és GRAS-sal közös platformunk a legátfogóbb teszt és analízis megoldásokat kínálja a kutatás, fejlesztés és gyártás számára az audio tesztek, termálvizsgálatok, élettartam analízis, járműdinamika, teljesítménymérés, zaj- és rezgésmérés, továbbá komponens tesztek és kulcsrakész villanymotor tesztpadok esetében is.

Kai Gilbert, az imc ügyvezető igazgatója szerint: „A platform tagjaként az imc mind műszakilag, mind üzletfejlődési szempontból is előnyös helyzetbe kerül a jövőben, és ezáltal még átfogóbb megoldásokat tud majd kínálni ügyfeleinek. Mindemellett a nemzetközi struktúra jelentősen növeli az imc gyarapodási lehetőségeit, különösképpen a világ legnagyobb piacain.”

Mike Flaherty véleménye szerint: „Az imc különösen jól teljesített az évek alatt és hiszünk abban, hogy az együttműködés a Battery csoporttal és a Teszt és Méréstechnika Platformmal gyorsítani fogja a cég növekedési képességeit. Nagyszerű lehetőségek vannak az új piacokon történő bővülésben, az új alkalmazásokban és megoldásokban, valamint világszerte az ügyfelek szélesebb körének kiszolgálásában. A Battery Ventures tapasztalati és pénzügyi támogatása segít minket ezen lehetőségek megragadásában.”

Az imc Test & Measurement GmbH továbbra is berlini telephelyén gyártja és fejleszti megoldásait, ügyfeleink szemszögéből semmilyen változás nem történik: értékesítőink és szerviz szolgálatunk, a hotline és az imc ACADEMY kapcsolattartói továbbra is a már ismert elérhetőségeken állnak az Önök rendelkezésére.

Tudjon meg többet az imc Test & Measurement GmbH-ról a Cégprofil oldalunkon.

A Battery Ventures-ről

A Battery partnerek kivételes alapítókkal és management csapatokkal fejlesztenek a kategóriájukban meghatározó cégeket: a szoftver és kapcsolódó szolgáltatások piacán, vállalat irányítás, online piacok, egészségügy, IT és ipari technológia területein. Az 1983-ban alapított Battery a cégeket minden fejlődési fázisban támogatja, beleérve az indítást, a korai növekedést és kivásárlást, illetve globális befektető irodával rendelkezik Bostonban, San Franciscoban, Menlo Park-ban, Izraelben, Londonban és New Yorkban.

2003 óta a Battery több mint 50 iparral kapcsolatok tranzakciót hajtott végre az USA-ban, illetve Európában, és tovább növeli befektetéseit az ipari technológiák piacán. A Battery portfólió cégeinek teljes listája az alábbi oldalon található:

http://www.battery.com/our-companies/list/

 

Kövesse cégünket Twitteren @BatteryVentures, látogassa meg honlapunkat www.battery.com és tekintse meg a Battery portfólió teljes céglistáját.

Vissza

imc Test & Measurement is an Axiometrix Solutions company.

Top