EC motor tesztpadok

A piac gyors növekedése, az olyan fejlett technológiájú irányító rendszerek iránt, mint az EPS és AFS sokkal részletesebb vizsgálatokat tesz szükségessé. A tesztállomások által biztosított legjelentősebb előnyük a reprodukálhatóság, és a jelentős időmegtakarítás.

A végfogyasztó növekvő minőségi elvárásai nagyobb fokú mérési és vezérlő rendszer követelményeket jelent, amelyeknek az imc termékek képesek megfelelni.

DC- EC- motor tesztpadok

Az autóipar a Kutatás és Fejlesztés területén, egyre növekvő mértékben használja az elektromos motorokat az ülésbeállítás, napfénytető, oldaltükrök, stb. beállítására. Jelenleg, az alkalmazott DC motorokat EC motorok váltják fel. Az imc DC/EC motor tesztállásokkal segíti ezt az átalakulást.

AC motor tesztpadok

Nagy fordulatszámú AC-motorok gyártása mostanában a PI alapú végellenőrzés felé mozdul el a motor jelleggörbék gyors mérésével. A jelleggörbék gyűjtése mellett, motor diagnosztikai tesztek sorát végzik el, amely a motor átfogó tulajdonságainak meghatározására szolgál.

K+F tesztpadok

A K+F területén a különböző fejlesztési szakaszokban specifikus tesztállomások használatára van szükség. Minden tevékenység a klasszikus motorfejlesztési mérésektől, a hajtóműfejlesztésen át a mozgástesztekig végrehajtható ezeken a tesztállásokon.

Gyártósori tesztpadok

A hibás motor gyártás járulékos költségeinek minimalizálása érdekében, amely a további gyártási folyamatot is befolyásolja, végtesztállomások zárják a gyártósort. Ezek a tesztpadok ellenőrzik a felhasználó által meghatározott jellemzőket, és kiszűrik a hibás tesztobjektumokat.

Élettartam tesztpadok

Mielőtt egy új terméket bevezetnek a piacra, hónapokon keresztül, különböző környezeti körülmények között kell tesztelni a működőképességét.

A hőmérséklet tartománya –40 °C-tól +200°C-ig terjed különböző környezeti feltételek mellett. Változatos és mélyreható megfigyelésre van szükség a piacra bocsátás előtt, amely biztosítja a megbízható működést, és kiküszöböli egy esetleges termékvisszahívás okozta költségeket!

Top