imc WAVE Szerkezetanalizátor

Szerkezetanalízis gépeken és szerkezeteken

Az imc WAVE Szerkezetanalízis csomagjával mechanikai szerkezetek vizsgálhatóak rezonancia szempontjából. Ilyen vizsgálatok során egy ismert erőt vezetnek be a szerkezetbe és gyorsulásmérők segítségével mérik ki annak ütésre adott válaszait. Az imc WAVE a jelek azonnali kiértékelésével teszi lehetővé az átviteli függvény levezetését, ami teljes mértékben leírja a szerkezet rezgésének viselkedését. A további számítások megvalósíthatóak  imc FAMOS szoftverrel de összekapcsolható modál analízis szoftverekkel is, mint például a ME' Scope™.

Homepage Spektralanalysator: Linke Seite direkte Navigation zu den einzelnen Panelseiten bzw. Ein- und Ausblenden von Panelseiten. Rechte Seite Eingabe von Metadaten.
Szerkezet Analizátor üdvözlőlap: baloldalon közvetlen hozzáférés az egyes oldalakhoz, illetve panelek megjeleníthetőek és elrejthetőek. A jobboldalon kiegészítő adatok adhatóak meg.
Geräteauswahl und Einstellungen: Gerät auswählen ( z.B. imc CRONOSflex oder imc C-Serie mit Audioverstärker) Gerätespezifische Einstellungen wie Speichereinstellungen und Synchronisierung
Műszer kiválasztása (pl.: imc CRONOSflex vagy C-széria audió kártyával), műszerspecifikus beállítások, mint memória, szinkronizálás stb.
Kanalauswahl: kanalindividuelle Einstellungen wie Abtastrate oder Fensterung
Csatornák kiválasztása: A mérőcsatornák kiválaszthatóak és külön beállíthatóak. (mintavételi frekvencia vagy távirányítás).
Messung der Anregung, Anzeige der Berechneten Größen wie Übertragungsfunktion und Kohärenzen
Gerjesztés mérés és számított értékek, mint például átviteli függvény és koherencia, megjelenítése.
Messdaten im .uff (universal file format) z.B. nach ME’scope oder Excel exportieren
Mért adat exportálása .uff (universak file format) formátumba, Excelbe vagy ME'scope™ modál analízis szoftverbe.
 
Top