Spektrum Analizátor honlap: A baloldalon közvetlen hozzáférés az egyes oldalakhoz, illetve panelek megjeleníthet?ek és elrejthet?ek. A jobboldalon kiegészít? adatok adhatóak meg

imc WAVE Spektrumanalizátor

Szabvány szerinti hang és rezgésvizsgálatok

Az embereket ért hanghatások minimalizálása érdekében az irritáló és káros frekvenciák csökkentése kötelező a nyilvános helyeken, illeve a munkakörnyezetekben. Az imc WAVE szakszerű eszközt kínál a frekvencia analízishez, mint például az oktáv, 1/3 oktáv, FFT és az EN 61672 szabványnak megfelelő zajszint mérésekhez.

Lépésről lépésre a szabványoknak való megfelelésig

Spektrum Analizátor üdvözlőlap: A baloldalon közvetlen hozzáférés az egyes oldalakhoz, illetve panelek megjeleníthetőek és elrejthetőek. A jobboldalon kiegészítő adatok adhatóak meg
Geräteauswahl und Einstellungen: Gerät auswählen ( z.B. imc CRONOSflex oder imc C-Serie mit Audioverstärker) Gerätespezifische Einstellungen wie Speichereinstellungen und Synchronisierung
Műszer kiválasztása (pl.: imc CRONOSflex vagy C-széria audió kártyával), műszerspecifikus beállítások, mint memória, szinkronizálás stb.
Kanalauswahl: Messkanäle auswählen und kanalindividuelle Einstellungen wie Abtastrate und Bewertungsfunktionen (schnell/langsam, zeit- oder frequenzbewertet) auswählen.
Csatornák kiválasztása: A mérő csatornák kiválaszthatóak és külön beállíthatóak. (mintavételi frekvencia, kiérékelő függvények stb.)
Kanalabgleich/Sensorabgleich: Aktive Kanäle mit Hilfe eines Mikrofon-Kalibrators abgleichen.
Csatornák nullázása/érzékelő kalibrálása: Az aktív csatornák mikrofon kalibrátorral nullázhatóak
Kalibrierung bestätigen und abschließen
Kalibráció ellenőrzése és befejezése.
Messung starten: Auf der Panelseite, werden Verschiedene Größen in verschiedenen Darstellungen angezeigt (Abhängig von den gewählten Kanaleinstellungen siehe auch Screenshot 3).
Mérés indítása: A panelen különböző mennyiségek többféle megjelenítéssel ábrázolva (az adott csatornabeállításoknak megfelelően, 3. ábra)
Detailansicht eines Terz- und Oktavspektrums von Screenshot 6
Egy oktáv és egy 1/3 oktáv közeli nézete a 6. ábráról.
 
 
Top