imc STUDIO – mérés, adat elemzés, megjelenítés, automatizálás

Moduláris szoftverként, az imc STUDIO számos különböző eszközt kombinál létrehozva egy integrált, átfogó fejlesztőkörnyezetet. Ennek a keretein belül, a felhasználók képesek az alapvető mérések végzésétől egészen a kifinomult teszt konfigurációk gyors felépítéséig.

Eszközbeállítás és mérés

Az imc STUDIO segítségével, a mérés néhány percen belül megkezdhető. Átláthatóan rendszerezett csatorna konfigurációs lista, bőséges kiválasztó- és szűrőfunkció, számos program segéd, beépített érzékelő kezelő, valamint TEDS támogatás – mindez csak néhány, azon hasznos funkciók közül, amelyek lehetővé teszik a gyors, intuitív rendszerkonfigurációt.

Adatmegjelenítés és rendszerhasználat

Az imc STUDIO Panel segítségével néhány kattintással személyre szabott felhasználói felület tervezhető, amely összeköthető a rendszer ki- és bemeneteivel. Válasszon a több mint 100 előre meghatározott eszközsablonból és eszköztárból (widgetből) saját teszt- és mérőfelületének létrehozása során.

Rutin feladatok automatizálása

Takarítson meg időt az rutin mérési folyamatok automatizálásával az imc STUDIO szoftvert segítségével. Használja a „drag & drop” módszert személyes tesztprogram létrehozásához, amelyhez olyan funkciók széles skálájából választhat, mint például: csatorna kiegyensúlyozás, vizsgálati objektummal kapcsolatos adatbevitel, mérés megkezdése, adatmentés, külső adatfeldolgozó szoftver meghívása, valamint jelentés nyomtatás. Ennyi az egész!

Videó rögzítés és lejátszás

Az imc STUDIO Video annak a növekvő igénynek kíván megfelelni, amely a hagyományos mérési adatokat szinkronizálja és kombinálja videofelvételekkel. Egyszerűen csatlakoztassa a videó kamerát, és az imc STUDIO gondoskodik a továbbiakról. Mint bármely más mérőcsatorna, a videó csatorna automatikusan szinkronizálódik, valamint elő- és utóindítást, különböző tárolási opciókat és újrajátszási funkciót tesz lehetővé.

Egyszerű tesztpad automatizálás

Hagyja, hogy a tesztkörnyezet szabályzórendszere a mérőberendezése szerves része legyen! Az alkatrészek tesztelésekor, az imc STUDIO nemcsak a tesztobjektum teljesítményét méri, hanem lehetővé teszi, hogy a valós-idejű automatizálás és a tesztpad szabályzása integrálható legyen - anélkül, hogy egyetlen sor kódot kellene programozni.  Egyszerűen meghatározhatja az állapot orientált vizsgálati folyamatot, illetve használhatja a „drag & drop” módszert olyan funkciók beillesztéséhez, mint a célértékek függvény, terhelési profilok, logikai vezérlő rendszer, valamint a több változós zárt hurkú szabályozó rendszer meghatározása.

imc Test & Measurement is an Axiometrix Solutions company.

Top