imc STUDIO – mérés, adat elemzés, megjelenítés, automatizálás

Moduláris szoftverként, az imc STUDIO számos különböző eszközt kombinál létrehozva egy integrált, átfogó fejlesztőkörnyezetet. Ennek a keretein belül, a felhasználók képesek az alapvető mérések végzésétől egészen a kifinomult teszt konfigurációk gyors felépítéséig.

test & measurement software

Eszközbeállítás és mérés

Az imc STUDIO segítségével, a mérés néhány percen belül megkezdhető. Átláthatóan rendszerezett csatorna konfigurációs lista, bőséges kiválasztó- és szűrőfunkció, számos program segéd, beépített érzékelő kezelő, valamint TEDS támogatás – mindez csak néhány, azon hasznos funkciók közül, amelyek lehetővé teszik a gyors, intuitív rendszerkonfigurációt.

configure & measure
configure & measure
measurement data visualization with imc STUDIO
measurement data visualization with imc STUDIO software

Adatmegjelenítés és rendszerhasználat

Az imc STUDIO Panel segítségével néhány kattintással személyre szabott felhasználói felület tervezhető, amely összeköthető a rendszer ki- és bemeneteivel. Válasszon a több mint 100 előre meghatározott eszközsablonból és eszköztárból (widgetből) saját teszt- és mérőfelületének létrehozása során.

Rutin feladatok automatizálása

Takarítson meg időt az rutin mérési folyamatok automatizálásával az imc STUDIO szoftvert segítségével. Használja a „drag & drop” módszert személyes tesztprogram létrehozásához, amelyhez olyan funkciók széles skálájából választhat, mint például: csatorna kiegyensúlyozás, vizsgálati objektummal kapcsolatos adatbevitel, mérés megkezdése, adatmentés, külső adatfeldolgozó szoftver meghívása, valamint jelentés nyomtatás. Ennyi az egész!

Automating routine tasks with imc STUDIO measurement software
imc STUDIO Sequencer
test & measurement software

Videó rögzítés és lejátszás

Az imc STUDIO Video annak a növekvő igénynek kíván megfelelni, amely a hagyományos mérési adatokat szinkronizálja és kombinálja videofelvételekkel. Egyszerűen csatlakoztassa a videó kamerát, és az imc STUDIO gondoskodik a továbbiakról. Mint bármely más mérőcsatorna, a videó csatorna automatikusan szinkronizálódik, valamint elő- és utóindítást, különböző tárolási opciókat és újrajátszási funkciót tesz lehetővé.

Egyszerű tesztpad automatizálás

Hagyja, hogy a tesztkörnyezet szabályzórendszere a mérőberendezése szerves része legyen! Az alkatrészek tesztelésekor, az imc STUDIO nemcsak a tesztobjektum teljesítményét méri, hanem lehetővé teszi, hogy a valós-idejű automatizálás és a tesztpad szabályzása integrálható legyen - anélkül, hogy egyetlen sor kódot kellene programozni.  Egyszerűen meghatározhatja az állapot orientált vizsgálati folyamatot, illetve használhatja a „drag & drop” módszert olyan funkciók beillesztéséhez, mint a célértékek függvény, terhelési profilok, logikai vezérlő rendszer, valamint a több változós zárt hurkú szabályozó rendszer meghatározása.

test stand automation
test stand automation
Top