imc SENSORS

Érzékelő adatbázis az imc Plug & Measure technológiára építve

Az imc SENSORS azonnal alkalmazható, univerzális adatbázis alkalmazás az érzékelő-információk adminisztrációja és szerkesztése érdekében. Az IEEE P 1451.4 (TEDS) szerint meghatározott intelligens érzékelők értékei mellett, további érzékelőkre vonatkozó tulajdonságok is szabadon betáplálhatók. Ezek beállíthatók, szerkeszthetők és megtekinthetők egy szabadon konfigurálható táblázatos nézetben, pl. az érzékelő műszaki adataira vonatkozó információk, vagy a kalibrációs értékek.

Érzékelő adatbázis imc Plug & Measure technológiát használva
Az imc SENSORS lehetőséget nyújt az érzékelő által mért információkhoz való gyors és teljes hozzáférésre, ami mellett a következőket kínálja:

  • Készülék-független érzékelő adminisztráció
  • Kalibrálási adatok megerősítése és a kalibrálási időszakok megfigyelése
  • A kalibrálási adatok gyors és megbízható nyomon követése az ISO900 szerint
  • Érzékelő adatok egyszerű archiválása
  • Mérési csatornák komplett paraméterezése, amennyiben imc Plug & Measure – alkalmazásnak megfelelő készülékekkel használják

TEDS Intelligens érzékelők támogatása IEEE P 1451.4 szerint

Az IEEE P 1451.4 (TEDS) szerint meghatározott intelligens érzékelők értékei mellett, további érzékelőkre vonatkozó tulajdonságok is szabadon betáplálhatók.  Az imc SENSORS adatbázisa teljes mértékben a teszt és méréstechnológiai mérnökök igényeihez igazított, akármilyen feladatról legyen is szó: kutatás és fejlesztés, próbaüzem és tesztelés, minőségbiztosítás vagy karbantartás, stb. Továbbá, ha az applikáció a teszt beállítások állandó változását és újbóli konfigurációját igényli, ez a típusú adatbázis jelentős adminisztrációs tehertől óvja meg a felhasználót. Mindezek mellett, nagymértékben lerövidíti az eszközhasználati időt, emellett reprodukálható és meghatározott érzékelő beállításokat biztosít.

Érzékelő kezelés és műszer beállításainak egyszerűsítése
Az imc SENSORS műszertől függetlenül is használható, vagy a Plug & Measure alkalmazással kompatibilis eszközökkel. Az érzékelő adatain túl, a mérőrendszer teljes paraméterezése betáplálható a rendszerbe, ezt követően a paraméterek automatikusan kerülnek beállításra. Ez lerövidíti a beállítási időt és lehetővé teszi a reprodukálható és biztonságos érzékelő kezelést.

Top