Adatbázis-kezelő rendszer teszt- és mérésspecialisták számára: imc SEARCH

Áttekintés

  • Mérési- és teszt adatok központi tárolása és kezelése
  • Nagy mennyiségű adathalmazban történő gyors megtekintés és keresés
  • Ideális tesztállomásokhoz és térben elosztott adatforrásokhoz
  • Kiegészítő információk csatolhatóak a mért adatokhoz (pl. képek és dokumentumok)
  • Integrálható az imc FAMOS szoftverbe, gördülékeny adat keresés és elemzése egy szoftverben
  • Rugalmas adatbázis szerkezet
  • Népszerű adatbázis kezelő rendszereket támogat, mint például Oracle, MS SQL, MySQL
  • Kliens/szerver architektúrák, de helyben is működtethető
  • Mért adatok nyomon-követhetősége

Demó verzió letöltése

Találja meg mért adatait egyszerűen

Amikor egy tesztsorozatot futtatunk, a mérési adatok rövid időn belül kezelhetetlen mennyiségűvé halmozódhatnak fel – más szóval, egy virtuális szénakazal alakulhat ki. Azonban, ha a kiterjedt adatgyűjteményből csak egy specifikus információra van szükség, egy intelligens mérési adatbázis kifizetődő megoldás lehet. Mégis kinek van ideje „tűt keresni a szénakazalban”? Az imc SEARCH egy gombnyomásra megoldást kínál.

Ideális teszt- és méréstechnikai szakemberek számára

Az imc SEARCH adatbázis alkalmazást speciálisan a teszt és mérés-technikusok igényei alapján fejlesztették ki. Az imc SEARCH lehetővé teszi a tesztekhez és mérésekhez szükséges információk széles skálájának tárolását, keresését, szűrését, kiválasztását, valamint az imc FAMOS elemző szoftver segítségével történő kiértékelését. A kifinomult tárolási technológia lehetővé teszi a nagy adathalmazok gyors elérését.

Az összes információ egy helyen

Az imc STUDIO szoftver platform használatával, a hálózati tesztállomásoktól és teszt beállításokból származó mérési adatok könnyen áthelyezhetők a mérési adatbázisba. Ezen felül, a .NET felület támogatja az adatok bármely forrásból történő importálását az adatbázisba. Így, hardvertől függetlenül, az imc SEARCH egységes központi tároló megoldást kínál, szükségtelenné téve az izolált applikációk alkalmazását. Mobil használat esetén, az imc SEARCH Mobile szintén elérhető opció: helyileg működik, miközben lehetővé teszi a központi adatbázissal történő rendszeres szinkronizálást.

Testre szabható – egy egyedi adatmodellnek köszönhetően

Az imc SEARCH adatmodell a felhasználó által adattárolási, és archiválási célra egyedileg konfigurálható, a követelményeknek leginkább megfelelő módon. Kényelmes adminisztrációs felület teszi lehetővé a logikai és hierarchikus kapcsolatok felhasználóbarát adatstruktúrákká történő átalakítását. A modell nem csak egyedi elemeket tartalmaz, hanem az elemek egymáshoz való kapcsolatát is magába foglalja. Így, például, egy adott motor-tesztpad, a motor összes tulajdonsága, külső környezeti körülmények, kezelőszemélyzet, ECU szoftver verziók, valamint a mérések és a mérési eredmények mind összekapcsolhatók.

Jusson hozzá gyorsabban eredményeihez

Keresőszűrők segítségével, a felhasználó kerülőutak nélkül, egyszerűen birtokába juthat a kívánt információknak. Az imc FAMOS sorozatokkal és a bővített imc SEARCH eszköztárral, amelyek a teljes adatbázishoz hozzáférnek, automatizált értékelések végezhetők.  Továbbá, a nagy mennyiségű adat értékelése közvetlenül is elvégezhető az imc SEARCH szerveren belül, így elkerülhető a nagy mennyiségű nyersadatok elküldése a kliensnek.

Top