imc SEARCH a gyakorlatban

Átláthatóság az alkatrész-tesztelésben

Akár fagyos körülményeknek, akár közvetlen napsugárázásnak vannak kitéve - az ablaktörlőktől mindannyian azt várjuk, hogy tiszta kilátást biztosítsanak minden lehetséges környezetben. Ezért, ezeknél az alkatrészeknél létfontosságú a megfelelő tervezés. Ráadásul, a funkcióin túl a gazdaságosság, szintén fontos szerepet játszik. A fejlesztési tesztüzemben, a motorokat, ablaktörlőket és ablaktörlő lapátokat különböző kombinációkban és környezetben tesztelik. Az imc SEARCH biztosítja, hogy a teszt és mérési adatokból meghatározhassa a leghatékonyabb kialakítást a lehető leggyorsabban.

Fékadatok felgyorsítása

Ha féktávolságok tesztpályán végzett vizsgálataira kerül sor, rövid időn belül nagymennyiségű adat halmozódhat fel. Annak érdekében, hogy a mért adatok kezelése ne lassítsa le a mérnöki csapat munkáját a kiértékelési folyamat során, vonja be a munkába az imc SEARCH szoftvert.  Az olyan jellemzők, mint például a tesztvezető, külső környezet, alkalmazott féktárcsa, féknyereg vagy fékbetét egyszerűen kiszűrhető, és a későbbi elemzésbe beépíthető. A hatékonyság szempontjából akkor válik a központi adatkezelés rendkívül fontossá, amikor különböző csapatok, különböző teszt pályákon végzik vizsgálataikat.

imc SEARCH – tökéletes kisvállalkozók számára

A kisvállalkozások tulajdonosainak sikere szorosan kapcsolódik megújulási képességükhöz. A siker előfeltétele a kutatás-fejlesztésre szánt befektetés. Rendkívül igényes mérések és elemzések révén létfontosságú információk szerezhetők be nagyon rövid időn belül. Az ilyen vállalatok számára egyre nehézkesebbé válik az eltérő formátumban, különböző applikációkban és helyszíneken tárolt adatok értelmezése. Az imc SEARCH gazdaságos megoldást kínál, amely lehetővé teszi a felhasználói számára az adattárolás-kezelést, valamint speciális keresések és összehasonlító elemzések elvégzését.

Top