imc LINK - tesztpadokhoz

A félautomata tesztcellák kezeléséért felelős mérnökök két különböző kihívással szembesülhetnek: a szabványok és fejlesztőmérnökök által felállított követelményeknek megfelelő tesztállomás vezérléssel; és a tesztelésből származó hatalmas mennyiségű adatkezelésével.

Minden imc adatgyűjtő rendszer képes önálló működésre– beleértve az áramkimaradás kezelésére vonatkozó opciókat —és a folyamatban lévő mérések és ellenőrzések elvégzésére, mint például: a komplex mérési adatok művelet közbeni elő-feldolgozása, színképelemzés, jelosztályozás (rainflow), és rotációs rend elemzése.

Az imc LINK, a közvetlen LAN csatlakozón (TCP/IP Ethernet), vagy az Ön igényeinek megfelelő hálózati interfészen keresztül (WLAN, Wi-Fi, 3G/4G Modem, …), tovább növelheti az önállóságot, segítve Önt a gyűjtött adatok kezelésében.

Akár vezeték nélküli, akár vezetékes csatlakozáson keresztül történik a hálózati hozzáférés, az imc LINK segítséget nyújt abban, hogy a tesztcellákból származó mérési adatok automatikusan – vagy közvetlenül az imc adatgyűjtő rendszerből, vagy gyakoribb esetben egy kontroll PC-ről — egy adatszerverre kerüljenek.  Az automatizált elemzés bármelyik, vagy akár mindhárom - imc felhasználók által elérhető – módon végezhető: valós időben közvetlenül a mérési rendszeren (imc Online FAMOS), kontroll számítógéppel (imc STUDIO), vagy az adatszerverrel az imc LINK segítségével egy imc FAMOS makró elemzés meghívásával.

Erre tökéletes példát olyan teszt környezetben láthatunk, ahol számos tesztállás üzemel folyamatosan, heti hét napban. A mérési adatok manuális összegyűjtése és átvitele rendkívül fárasztó, hiba érzékeny, vagy gyakorlatilag kivitelezhetetlen terület lenne. Az imc LINK az adatátvitel automatizálásával hozzájárul a hatékonysághoz, emellett költségkímélő. Valójában, az imc LINK garantálja az összes mért adat automatikus összegyűjtését egy, vagy egyszerre több mérési rendszerből is. Ez annyit jelent, hogy egy mérőkészülék által mért valamennyi paraméter átvihető egy távoli számítógépre, amint azok elérhetővé válnak a műszeren.

Top