Nyers körülmények

Szélsőséges kürülmények között - mint amilyen az extrém meleg vagy hideg, a felfröccsenő víz és az erős rázkódás - megfelelően védett műszerekre van szükség a sikeres mérésekhez. Az imc CRONOS-SL bizonyította, hogy ezen körülmények sem befolyásolják precízitását, dinamikusságát és rugalmasságát. A rendszer megfelel a MIL STD810F szabvány hőmérséklettartományra és ütésállóságra vonatkozó követelményeinek.

A szabadon megválasztható mérőkártyáknak köszönhetően az imc CRONOS-SL-hez bármilyen típusú és jelű érzékelő csatlakoztatható, ugyanis rendelkezik a megfelelő jelkezeléssel és teljesítménnyel. Ez teszi lehetővé, hogy a rendszer alkalmazható legyen a mérési feladatok széles körében. A nyers adatok rögzítése mellett, szabadon meghatározható a mérőcsatornák valósidőben végrehajtott jelfeldolgozása. Az analóg és digitális csatornák, illetve a számításból származó adatsorok felhasználhatóak nyílt vezérléshez, zárt szabályzókörökben továbbá határérték felügyeleti feladatokhoz. Mindemellett a CAN/LIN-buszról származó mért csatornák - melyek lehetnek különböző protokollokkal védve - az analóg csatornákkal időszinkronizáltan kerülnek rögzítésre és ugyanúgy valósidőben feldolgozhatóak.


Az imc CRONOS-SL Ethernet TCP/IP interfészen keresztül csatlakoztatható PC-hez, illetve köthető hálózatba. A műszer tetszőleges számú imc eszközzel, időszinkronizált mérési hálózatot hozhat létre.

Távirányított alkalmazások

Képzelje el, hogy az Ön tesztjárműve éppen észak Svédországban van, az Ön irodája pedig Budapesten. Az imc CRONOS-SL-t és az imc LINK szoftvert ötvözve Ön megspórolhat egy utazást és egy esetleges megfázást. Az imc megoldásának köszönhetően Önnek mindig  pontos rálátása lesz a mérési folyamatokra budapesti irodájából és szükség esetén a megfelelő beavatkozásokat is elvégezheti.

Az imc LINK kifejezetten a műszer távoli hozzáférhetőségéhez lett tervezve és biztosítja a probléma nélküli, biztonságos és automatikus adatátvitelt a műszerről, függetlenül attól, hogy az csatlakoztatva van egy számítógéphez vagy sem. Valósidejű információk felhasználásával, mint a GPS koordináták, Ön mindig tudhatja merre található a vizsgált tesztalany.

Az imc LINK azt is lehetővé teszi, hogy a mért értékeket vagy a műszer állapotát direktbe szemügyre vegyük és ha szükséges, gyorsan reagálni tudjunk. A különösen robusztus imc CRONOS-SL feketedoboz funkciójának köszönhetően a mért adatok mindig biztonságban vannak. Az adatok kiértékelése és jelentések készítése azonnal megtörténhet az imc FAMOS segítségével, és így a kiértékelés könnyedén végződhet az eredmények megfelelő hálózati helyre történő mentésével.

Top