imc CANSAS Szoftver - könnyű konfigurálás

Könnyű használat, intuitív kezelhetőség a legfőbb jellemzői az ingyenes imc CANSAS szoftvernek, amely lehetővé teszi a modulok és mérőkártyák teljes beállítását. De mit is jelent a modulok beállítása? Például, a csatlakoztatott érzékelő típusának beállítása, vagy ha az érzékelő rendelkezik TEDS chippel akkor automatikusan érzékeli azt, és beállítja a hozzá tartozó csatornákat. Emellett, elő-feldolgozó és virtuális csatornák hozhatóak létre, illetve több modul szinkronizálását teszi lehetővé.

PC-ről állítható

Amikor az imc CANSAS szoftver a számítógépén futtatja, akkor lehetősége nyílik kiválasztani az Ön számára megfelelő PC-CAN interfészét, ami lehet egy USB-CAN adapter vagy egy CAN busszal felszerelt imc műszer, mint például egy imc BUSDAQ. Vagyis, egy CAN interfészzel rendelkező imc eszközzel és az imc CANSAS szoftverrel a számítógépén, megbízhatóan állíthatja be csatlakoztatott CANSAS moduljait.

A memória szerepe:

A beállítást követően az imc CANSAS modulok az integrált flash memóriájukba mentik a beállításokat. Ezzel időt takarít meg és leegyszerűsíti a rutin feladatokat. Amint megjelenik a tápfeszültség, a modul automatikusan indul és folytatja feladatát legyen az mérés vagy adott kimenet generálása. A felhasználó által állítható többszínű LED a modul állapotának visszajelzésére használható.

Átjárhatósági lehetőségek: imc COM™ könyvtárak és LabVIEW VI™-ok:

A hatékony rendszerintegráció kritikus amikor tesztpad és egyéb dedikált tesztkörnyezetekre kerül a sor. Ezért az imc CANSAS szoftver tartalamaz külső interfészeket mint az COM™ vagy az LabVIEW VI™ könyvtárak. Az adatcserére a következő exportformátumokban van lehetőség: imc "cba" formátuma (CAN-bus assistant), szabványos CAN-adatbázis formátum (.dbc) és XML.

Top