CAN modulok specialistáknak

Összetett mérési feladatok sokszor egyéni, specializált eszközket kívánnak. Ezek a CANSAS modulok lehetővé teszik precíz eredményeket mérését problémás alkalmazások esetén is. A gyújtásszögtől a nagyfelbontású áramerősségmérésen át, a direkt nyomásmérésig vagy az egy csatornás de 120°C-ig működőképes modulokig.

Precíz áramerősség mérés 50 nA-től 50 A-ig

Az imc CANSAS-IHR modullal lehetővé vált a nagy precizítású és szakadásmentes áramkarakterisztika mérés 50 nA-től egészen 50 A-ig. Ezt a rugalmasságot két különböző belső söntellenállás segítségévek valósítottuk meg, melyeket egy auto-skálázási algoritmus segítségével az áramerősségtől függően a rendszer dinamikusan kapcsol.

Tudjon meg többet az imc CANSAS-IHR-ről

800 V-ig szigetelt hőmérsékeltmérő modul

Az imc CANSAS-HCI8 mérőmodul lehetővé teszi hőmérséklet és alacsony feszültségjelek biztonságos és precíz mérését magas vagy bizonytalan feszültségszintű helyeken, egészen 800 V-ig. Tipikus alkalmazási lehetőségek: feszültség, illetve hőmérséklet mérés elektromos vagy hibrid járművek magas feszültségű alkatrészein mint például az akkumulátorok, üzemanyag cellák és teljesítményelektronikai áramkörök.

Tudjon meg többet az imc CANSAS-HCI8 modulról

imc CANSAS-IGN: Motor gyújtásszög időzítés mérő eszköz

Önálló, gyújtásszög, -idő és gyújtásisebesség mérésére alkalmas modul CAN-busz kimenettel

Az imc CANSAS-IGN gyűjtásidőzítés mérőmodul egy kompakt mérőegység ami univerzális CAN kiementet nyújt fordulasztám, hengerenkénti gyújtáidő továbbítására bármely belsőégésű motorhoz 12 hengerig.

  • Minden jelet CAN kiementén továbbít
  • Nagy sebességű tranziens jeleket "Snapshot mode"-ban buffereli az eszköz és CAN üzenetként továbbítja
  • A vezérműtengely pozíciójele alapján megállapítja melyik hengerek gyújtanak
  • Nagy sebesség és felbontás a legmagasabb fordulasztámú motorokhoz is

További információk az imc CANSAS-IGN-ről

imc µ-CANSAS - mini modulok

Az okos érzékelők egyre fontosabbá válnak, ugyanis a digitális átalakítót is tartalmazó érzékelők megszüntetik a hosszú mérőkábelekkel járó problémákat. Az imc µ-CANSAS modulok átváltoztatják az analóg érzékelőket digitális smart érzékelőkké. A modul közvetlenül integrálható az érzékelő kábelre vagy csatlakozóba.

További információk az imc µ-CANSAS-ről

Top