A gyakorlatban

Rugalmas tesztpadi alkalmazásokhoz

Tesztpadokon könnyen integrálható és adaptálható hardverekre van szükség. A rugalmas, moduláris kialakítású imc CANSAS eszközök ideális megoldást nyújtanak. Az univerzális modultól - amellyel feszültség, áramerősség, hőmérséklet vagy nyúlás mérhető - a speiális moduloking - mint a nyomásmérő modul, a nagy feszültségű modulok vagy a magas szigetelésű modulok - Ön választhatja ki alkalmazásához a legmegfelelőbbet. A választott modult könnyedén beilleszthetjük egy imc rack-be, ami automatikusan biztosítja tápellátását és csatlakoztatja a CAN buszra. A rack lehetővé teszi modulok könnyed cseréjét, akár működés közben is.

Mobil alkalmazásokhoz szükséges robusztusság

Mobil alkalmazások esetén, akár szélsőséges körülmények között is pontos méréseket tesznek lehetővé az imc CANSAS modulok, melyek széles hőmérséklet tartományon és kondenzáció védettségüknek köszönhetően akár harmatponton is működőképesek.A motortérben végzett mérésekhez különösen alkalmas a kompakt és robusztus imc CANSASfit modulsorozat amely -40°C-tól +125°C-ig működőképes. Ezek a modulok IP65 védettséggel rendelkeznek továbbá megfelelnek a MIL-STD-810F rezgés és ütésállóságra vonatkozó katonai szabványnak vagyis ellenállnak a pornak, felfröccsenő víznek, rezgéseknek és ütéseknek. A beállítást követően a modul automatikusan indítja a mérést tápfeszültség jelenlétében.

Szétosztható mérőrendszer

Nagy méretű rendszereken történő mérések esetén - mint például vonatok, hajók, repülők, daruk, szélgenerátolrok vagy építkezések - az érzékelők kábelezésének költsége magas lehet. Amellett, hogy a hosszú többeres káblek dragák, a vezetékek hosszából származó zavarok és zajok is jelentősek lehetnek. A probléma megoldása az imc CANSAS modulok használata. A kompakt méretének, önálló működőképességének és tápellátásának köszönhetően a modulok közel helyezhetőek az érzékelőkhöz. A mért jeleket digitalizálva, galvanikusan leválasztott CAN buszon továbbítják (akár 100 m távolságra is) amelyeket időszinkronizáltan rögzíthetünk, például egy imc adatgyűjtő rendszerrel.

Top