• imc C-SERIE
  imc C-Széria

  Kompakt adatgyűjtő rendszer

 • imc C-SERIE
  imc C-Széria

  PC-független, hordozható

imc C-SZÉRIA: Szoftver

Felhasználói élmény: imc STUDIO
Az imc C-SZÉRIA beállítása és használata az imc STUDIO szoftvercsomag segítségével lehetséges.Széleskörű megoldást nyújtva a műszer beállításához, vizualizációhoz és jelentés generáláshoz, az imc Studioval hozzáigazíthatja az imc C-SZÉRIÁT az adott teszt érzékelőihez és követelményeihez.

Az imc STUDIO sokkal több annál amit a mérésadatgyűjtő rendszerek kezelő szoftveri általában kínálnak. Könnyen személyre szabható felhasználói felületének köszönhetően nincs szükség időigényes és bonyolult programok írására, hibakeresésre és aprólékos szoftverkarbantartási munkára.

Legyen Ön egy gépészmérnök aki a fejlesztésekhez szükséges terepi méréseket végzi, egy teszt mérnök aki több felhasználós konzolt fejleszt egy teszt cellához vagy egy menedzser aki a vállalat mérés és szabályzástechnikai stratégiájáért felelős, az imc STUDIO többcélú felhasználhatóságának köszönhetően minderre megoldást nyújt Önnek.

Az Ön követelményeire tervezve
Az imc STUIDO legfőbb eleme, hogy számos különböző eszközt magába foglalva mindenre kiterjedő megoldás és mégis felhasználóbarát.

 • Az imc STUDIO SETUP felülete végig vezeti a műszer csatornáinak, triggereinek, az adatmegjelenítésnek és tárolásnak beállításain, továbbá lehetővé teszi a méréssel szinkronizált videó, hang és pozíció (GPS) adatok rögzítését is.
 • Teszt pad automatizáláshoz elérhető valós idejű, zárt szabályzókört és jelgenerátort tartalmazó kiegészít.
 • Az imc STUDIO/PANEL felületén a mérés vizualizációs eszközeit állíthatóak be:
  • Ismerős 2D és 3D adatmegjelenítés az imc CurveWindow segítségével, ahol a görbék tetszőlegesen rendezhetőek illetve a tengelyek skálázása mérés közben változtatható.
  • Az imcControls könyvtár számos könnyen beállítható grafikus I/O kezelő eszközt kínál mint például mérték jelzők, mérőórák, indikátorok, nyomógombok, stb.
 • Teljes teszt programok valósíthatóak meg az imc PANEL elemeivel, az imc SEQUENCER esemény alapú műveleteivel vagy a teljesen önálló működésű mérés- és vezérlőkörnyezettel az imc AUTOMATION-nel.
 • A mérési folyamatot az imc FAMOS adatfeldogozó szoftver és jelentés generátor teszi teljessé és kényelmessé. A kiértékelés és a jelentéskészítés akár automatikusan is végrehajtható egy előre megírt script segítségével, amely adott esemény bekövetkeztekor indul el.
 • A mért adathoz és a projekt menedzsmenthez szükséges adminisztratív adatok különböző formátumú metafájlokban tárolhatóak, ezzel biztosítva az adott teszt kampány hézagmentes nyomonkövethetőségét.

Tudjon meg többet az imc Studio szoftver csomagról.

imc Test & Measurement is an Axiometrix Solutions company.

Top