Telemetria újragondolva

A Dx telemetria rendszer egy egyszerű, mégis átalános megoldást kínál a legkülönbözőbb feladatokhoz.

Digitális technológia

A robusztus telemetriai kapcsolat előfeltétele a megbízható mérési adatoknak. Ennek érdekében a Dx rendszer a lehető leghamarabb, még a jeladó egységekben digitalizálja az analóg jeleket.

Többcsatornás

A  Dx jeladó egységek tartalmazzák a teljes jelfeldolgozó áramkört, a digitalizálást és vezetéknélküli adatátvitelt, egyégenként akár 6 csatornárhoz is.

Moduláris

Nem elegendő a csatornák száma? - Csak használjon még egy jeladót. Egyszerre akár négy jeladó is használható időszinkronizáltan egyetlen vevőegységgel.


Egy rendszer számos jeltípushoz

Az idők, amikor különböző érzékelőfajtákhoz eltérő jeladóegységekre volt szükség, ezennel elmúltak. A Dx jeladó általános jelkezeléssel rendelkezik, mely elktérő érzékelőktípusokat is támogat.

Hőmérséklet

Nyúlásmérő bélyeg

Feszültség


Könnyen használható

Letisztult menürendszere lehetővé teszi a könnyed használhatóságot az új felhasználók számára is. A jeladók és a vevőegységek beállíthatóak a kijelző és nyomógombok segítségével vagy kényelmesen egy PC-ről, internetböngészőben.

Megfelelő tápegységek

A jeladók táplálására több, rugalmas megoldás is elérhető: egy induktív fej vagy induktív gyűrű teheti lehetővé a folyamatos működtetést. A modulok táplálásához számos akkumulátor fajta érhető el, melyekkel megbízhatóan működtethető a rendszer órákon, vagy akár napokon át.

További információt a táplálási lehetőségekről a Tartozékok témában találhat.

Top