Workshop

Megoldás-központú és személyreszabott

A műhelymunka a tapasztalok szerint mindig jóval hatékonyabb, mint a hagyományos képzések, mert az ügyfél működési területén előforduló valós, életszerű feladatokkal foglalkozik. Ebből az okból, az ügyfél nagy előnyt kovácsolhat a oktatók tudásából és tapasztalatából. Vannak minősített szakembereink, sok éves kísérleti laboratóriumi-, és tesztpad méréstechnológiai tapasztalattal.

A képzés elemei:

  • Képzés a termék jellemzőkkel kapcsolatban
  • Képzés a speciális alkalmazásokkal kapcsolatban
  • Műszaki feladatok ellátása
  • Testreszabott ügyfél specifikus igények és alkalmazások
  • A prioritásokat ügyfelünk határozhatja meg

A képzés tartalmát ügyfelünk az alapvető képzési moduljainkból válogatva saját maga határozhatja meg. A speciális, kísérleti mérésekkel és az azokkal kapcsolatos környezettel foglalkozó feladatok szintén figyelembe vehetők: pl., képzés olyan témákkal kapcsolatban, mint például a rezgésanalízis, szerkezeti elemzés, fékpadi mérések, automatizálás, vezérlés és szabályozás technológia, adatfeldolgozás, szoftverfejlesztés, stb

Speciális feladatok megoldása workshop keretében

Mivel a gyakorlati munkára különös hangsúlyt fektetünk, workshopot olyan esetekben kínálunk, amikor ügyfelünk speciális feladatai gyakorlatiasan megközelíthetők és kezelhetők. Az oktató szorosan együttműködik az ügyféllel, hogy kooperatív módon megoldást dolgozzanak ki egy-egy gyakorlati problémára.

Példa: imc STUDIO workshop

Az imc STUDIO műhelymunka a régi és az új ügyfelek számára ajánlott, akik amikor speciális feladatokra kerül sor, szeretnének annyira hatékonyak lenni, amennyire csak lehetséges. A lehetséges workshoppal kapcsolatos konzultáció ingyenes, és telefonon vagy személyesen is sor kerülhet rá.

Célcsoport: Technikusok és mérnökök a kutatás & fejlesztés vagy a tesztelést végző intézmények, amelyek a mi termékeinket használják és mélyrehatóbb tudás birtokába szeretnének jutni az alkalmazást illetően. Örömmel megosszuk Önnel tapasztalatunkat és szakértelmünket.

Top