Képzési programok

Szabványos termékekre vonatkozó képzések

Az imc STUDIO, imc FAMOS, imc CANSAS és imc DEVICES termékeire vonatkozóan kínálunk részletes, folyamatos képzéseket. A következő oldalakon részletesen bemutatott különböző képzési programjaink lehetővé teszik a résztvevő számára, hogy tökéletesen elsajátítsa a műszer és az ahhoz használható szoftver használatát. A képzések egymásra épülnek, így minden résztvevő a neki szükséges mértékig és komplexitásig sajátíthatja el az ismereteket, és tanulhat megfelelő technikákat és trükköket a tesztelés és mérés során felmerülő kihívások megoldására.

A képzési program interaktív, így egy, maximum kettő résztvevő dolgozik együtt, és gyakorlati példák segítségével tanulhatják meg a képzés témaköreit. Ez a fajta képzési technika lehetővé teszi, hogy a résztvevők zökkenőmentesen tudják alkalmazni ezt az új tudást a mindennapi feladataik során. Az alacsony csoport létszámoknak köszönhetően, a résztvevők közvetlen kapcsolatba kerülnek az oktatóval, így mindannyian meg tudják vitatni saját kérdéseiket.

Testreszabott képzés

A testreszabott képzési program teljes mértékben az Ön igényeihez igazítható. Ön határozhatja meg a program tartalmát, időtartamát és a képzés helyszínét. Amennyiben személyre szabott képzési program érdekli, lépjen velünk kapcsolatba, és összeállítunk Önnek egy egyedi ajánlatot.

Top