Az imc Képesített Oktató program

A termékeink megbízható, hatékony és biztonságos napi használata alapos tudást igényel a kezelőszemélyzettől.  Ez az oka, amiért a képzési programjaink szerkezete moduláris, hogy a készülék működésének, üzemeltetésének és szervizének valamennyi aspektusát lefedje.
A kezdő felhasználók számára, a cél a berendezéssel való hatékony, ugyanakkor gyors megismerkedés. Azonban, a képzés folyamán, egy sokkal átfogóbb, és speciálisabb tudás elsajátítása válik a legfőbb céllá. Az "Oktató képzése" program egy „imc Képesített Oktató” képesítés megszerzésével zárul.

Miért legyen oktató?

  • Az imc termékskálájával kapcsolatos szakértelem, speciális tudással kombinálva
  • A képzési anyagok a vállalatnál maradnak
  • A képzést követően, a képesített oktató igény szerint rendelkezésre áll
  • Nem szükséges külsős oktató alkalmazása a munkavállalók képzése céljából

Hogyan válhat oktatóvá?
imc Képesített oktató az lehet, aki az imc Képesített Oktató programot a speciális termékcsoportra vonatkozóan sikeresen teljesíti.Ezen kívül, az imc Képesített oktató általában több év gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a speciális képzési területen belül.

Mindig legyen naprakész
Egy évente megrendezésre kerülő workshop segíti az imc Képesített oktatókat az új termékek és a fejlesztések megismerésében.

Oktatóink

Képzési részlegünkön több mint 15 oktató érhető el. Képzési teendőiken kívül, ők felelősek az komplex mérésekért és tudományos projektekért is.

Képesítés
Oktatóink egytől egyig jól-képzett szakemberek. Fizikusok, villamosmérnökök, gépészmérnökök, informatikusok, vegyészek, és matematikusok; bármilyen területen tudunk Önnek megfelelő szakértői segítséget biztosítani.

Mi különbözteti meg a mi oktatóinkat?
Széles körű felsőfokú tanulmányaik mellett, a mi oktatóink legkevesebb 3 éves gyakorlattal rendelkeznek képzési területükön, és rendkívül részletes tudással rendelkeznek a termékeket illetően.
A legnagyobb szakértelem biztosítása érdekében, minden oktatónak részt kell vennie az imc egy képesítési programján, saját szakterületén.
A technikai képesítések megszerzésén túl, további képesítésekkel és képzési tapasztalatokkal rendelkeznek.

Mi lehet inspirálóbb egy őszinte kritikánál?

Minden workshopot követően, megkérjük résztvevőket, hogy töltsenek egy ki egy minőségbiztosítási felmérést, hogy biztosíthassunk oktatóink munkájának magas színvonalát. A jó visszajelzés az egyik legfőbb célkitűzésünk.

Top