Kereső

Helyszíni szolgáltatások

/

Hogyan végez az imc helyszíni szervízt?

1 - 2 technikussal és 2 - 3 kalibráló állomással érkezünk. Szükségünk van helyben egy légkondicionált helyiségre (ajtók és folyosók > 1.20 m) és körülbelül 2 x 3 m munkaterülettel minden kalibráló állomás számára.

Egy második munkaállomás esetén, párhuzamosan a funkcióvizsgálattal, firmware frissítéseket hajtunk végre és egyéb leegyeztetett tevékenységeket, amelyekre szükség lehet.

A kalibrálási tanúsítványokat és a mérési jelentéseket pdf formátumban biztosítjuk. Amennyiben nyomtatott példányt igényel, azt a munkálatok befejezését követően biztosítjuk.

Az árajánlat elkészítéséhez szükségünk van a következő információkra:

  • Készülék és minden egyes mérőkártya vagy modul sorozatszáma
  • Helyi kontakt
  • Az Ön által preferált dátum (a személyzet tervezése érdekében, 4 hét átfutási időre van szükségünk)
  • Milyen szolgáltatásokra van szükség? (kalibrálás, módosítás, rendszer vizsgálat, karbantartás, szoftverfrissítés, stb.)?
  • Mikor történik a munkavégzés? Reggeli vagy délutáni műszakban, szombati munkavégzés lehetséges-e?
Mindig szükséges a tesztállomás teljes mérési láncának kalibrálása?

Magasabb szintű szabványoknak megfelelő berendezés használatával történő mérő-berendezési egység kalibrálásának folyamata, amelynek a kalibrálása ily módon a magasabb szintű szabványoknak megfelelő berendezés használatával történik, kalibrálási láncnak nevezzük.

Ennek a kalibrálási láncnak az a célja, hogy a mérési berendezés pontosságát egy nemzeti szabványú referencia berendezéshez igazítsa. Ez határozza meg a kalibrálás hierarchiáját.

Alapvetően, minden egyes alkatrész kalibrálható, és ilyen módon meghatározható a teljes tesztállomás mérési láncának bizonytalansága; bár vannak erre a célra technikák a matematikában is.

Akár az egész mérési lánc kalibrálható az érzékelő jel, kalibráló jelre cserélésével.

Ha a tesztállomás egy vagy több alkatrészének mérési bizonytalansága a tesztállomás mérési láncában ismeretlen, az érzékelő kalibrálási lánca megszakad; ebben az esetben, nem lehetséges mérési eredmények pontosságáról megbízható módon nyilatkozni.

Képes az imc a teljes tesztállomás mérési láncának kalibrálására?

Önnel és az Ön telephelyén tevékenykedő kalibrálás szolgáltatóval együttműködve, akár az egész tesztállomás mérési láncának kalibrálását el tudjuk végezni. Az imc által biztosított tesztállomásokhoz, az offset helyi módosítására vonatkozó módszerek vagy a jelleggörbék korrekciója általában előre rendezett.

Az imc mérőkészülékek fenntartása, javítása és rendszer karbantartása, azonban, hatékonyabban ellátható az imc telephelyén. Ebből az okból, javasoljuk ügyfeleink számára, hogy készítsenek tervezetet tesztállomásuk fenntartásáról és kalibrálásáról. A tervezet elkészítésekor kérjük, vegye figyelembe a felmerülő esetleges költségeket is, például a hiba okozta kiesési idő miatti költségek, vagy a cserealkatrészek beszerzésének, tartalékon tartásának költségei. Örömmel állunk rendelkezésére, akár aktív részvétellel, akár tanácsadással.

Nem tudom uninstallálni a készülékemet szállítás céljából: mit tegyek?

Vegye fel a kapcsolatot Hotline-unkkal, találunk megoldást!

Tudunk bérleti lehetőséget kínálni, köztes megoldásként, például, vagy kihasználhatjuk az Ön által tervezett állásidőt, például a vállalat leállási vagy karbantartási periódusát, a szervizmunkálatok elvégzésére, beleértve a korrekciókat, rendszerkarbantartást és fenntartást. Emellett a szerviz munkákat expressz verzióban is tudjuk teljesíteni.

Örömmel segítünk Önnek saját körülményeire szabott optimális vizsgálati tervei kidolgozásában.

A mobil mérőkészülékem különböző érzékelőkkel és kábelcsatlakozókkal működik; mit jelent ez a kalibrálás szempontjából?

A gyártó specifikációival összhangban, a funkció vizsgálatokat és kalibrálást az imc terminál csatlakozókkal végezzük. Emellett, a Rendszer Vizsgálat keretén belül egy átfogó funkció vizsgálatot végzünk, minden ügyfél számára elérhető speciális csatlakozással, valamint igény esetén, ha az ügyfél biztosítja a megfelelő csatlakozókat, valamennyi érintett csatlakozó típussal teljes körű kalibrálást végzünk. Bizonyos körülmények között, a mérési bizonytalalnság megváltozhat adott kábel és érzékelő típusok használata esetén, ezért azok nem használhatóak a műszer kalibrálása során.

Ennek tükrében, mérlegelnie kell, hogy a mérési céljai milyen tűrést tolerálnak.

Top