Kereső

imc DEVICES

/

Az imc Online FAMOS segítségével, hogyan hozhatok létre “gyors” GPS csatornát?

„„Gyors" GPS csatorna létrehozásához, egyszerűen használjon egy megfelelő, gyors referencia csatornát és használja a "CreateVChannelInt". A függvény használatához aktiválni kell az „OnlineFAMOS with Control Functions” opciót.

A funkció a következő kóddal valósítható meg:

VC_Satellites = CreateVChannelInt (Channel_001, pv.GPS.satellites)

VC_Longitude = CreateVChannelInt (Channel_001, pv.GPS.longitude)

VC_Latitude = CreateVChannelInt (Channel_001, pv.GPS.latitude)

VC_Speed = CreateVChannelInt (Channel_001, pv.GPS.speed)

A „Channel_001” egy gyors referencia csatorna, így biztosít a virtuális csatorna „VC_Satellites" számára "idő tengelyt". Minden értékhez, amelyet a GPS jeladó közvetít, van egy arra vonatkozó process vector/folyamatvektor-változó.

Experimente mit anderen Geräten öffnen?

Wählen Sie ein Experiment und suchen Sie für dieses Experiment das passende Messgerät:

1) imcDevices starten! (es muss kein Gerät verbunden sein)
2) Laden Sie das Experiment über Datei -> ‚Öffnen für Gerät’

3) Im folgenden Fenster können Sie das Experiment einem passenden Gerät zuweisen (über die ‚>>’-Buttons). Es werden alle eingetragenen Geräte aufgelistet.
Die Farbcodierung hat folgende Bedeutung:
grüner Punkt: Das Gerät verfügt über die gleiche Ausstattung. Das Experiment kann genutzt werden.
gelber Punkt: Das Gerät verfügt über eine ähnliche Hardware. Es werden nur die passenden Einstellungen geladen. Bitte überprüfen Sie die Verstärkereinstellungen!
roter Punkt: Die Hardware unterscheidet sich. Das Experiment kann nicht geladen werden.

4) Nach der Zuweisung des Experimentes mit dem ‚>>’-Button zum Gerät betätigen Sie den ‚OK’-Button. Jetzt können Sie das Experiment starten und ggf. unter einem anderen Namen abspeichern.

Category: SW--DEVICES
Hogyan tudom a mérőkészülékemet az Explorer-hez adni?

Annak ellenére, hogy korábban már csatlakoztatva volt az eszközt az imc DEVICES/STUDIO szoftverrel a PC-ez, nem jelenik meg az „Explorer”-ben. Az imc STUDIO Data(device) gombjára kattintva, meg tudja nyitni az „Explorer”-ben. Vagy a „Tools” (Eszközök) segítségével -> az imc DEVICES „File Manager” segítségével.


 

Ez a következő párbeszédablakot nyitja meg:imc Systems, kattintson a Devices ikonra.

Ezt követően, a jobb egérgombot használva, kattintson bármely nyílt területre, majd a context menu, menüben válassza a new. Ez megnyitja az „Add Device” felület párbeszédablakát. Most kattintson a „Search Network”-re.

 

Válassza ki a kívánt készüléket és erősítse meg a választását az OK-val. A készülék már elérhető az „Explorer”-ben.

A mérési adataim nem teljesek. Hogyan tudom ezt javítani?

Egyebek mellett, nem teljes mérési adatok akkor fordulhatnak elő, ha a készülékben lévő UPS hibás, és így nem teszi lehetővé a készülék számára a megfelelő leállást.

A nem teljes mérési adatok javítása érdekében, kövesse a következő lépéseket:

Először, töltse le a következő fájlt:

http://www.imc-berlin.com/download-center/product-downloads/imc-devices/software/

Ezután, egyszerűen másolja be a „Repair.exe” és a „dirrepair.bat” fájlokat a mappába a hibás fájlokkal együtt (Először készítsen biztonsági másolatot!) és hajtsa végre a „dirrepair.bat”-et. Ezután, hozzá kell, hogy férjen a hibás adatokhoz. Sajnos azonban, ez nem mindenesetben működik. Mindig győződjön meg róla, hogy készített biztonsági másolatot az adatairól. Ha ez a megoldás nem volt működőképes, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az imc Hotline-nal.

Hogy tudom megváltoztatni a virtuális csatornák fizikai mértékegységeit az imc Online FAMOS-ban?

Az imc Online FAMOS-ban , kattintson az “i” gombra.

 

A képernyő jobb oldalán, válassza ki a virtuális csatornát. Azután a bal oldali oszlopban, válassza ki az “Y-Units” kifejezést. A bal oldali alsó legördülő menüben, válassza a “user defined”-ot (felhasználó által meghatározott), majd töltse ki a kívánt mértékegységgel.

Az Y mértékegységeket, SI mértékegységekben is meg tudja adni, amelyek aztán kalkulálhatók a következőképpen, pl., a Volt Amperrel Watt-ként jelenik meg. Egyéb SI mértékegységek a szövegdobozban idézőjelek használatát igénylik. SI mértékegységtől eltérő más mértékegységek idézőjelek bevitelét igénylik és szövegként jelennek meg, pl.: "mV/V".

imc Test & Measurement is an Axiometrix Solutions company.

Top