A kompakt C-széria adatgyűjtőnk új, CAN-FD interfésszel felszerelt kiadása már elérhető

Berlin, Németország, 2017. augusztus 14.

Az imc Meßsysteme GmbH optimalizálta és új kiadást tett elérhetővé az imc C-széria műszersorozatából.

Az új verzió mostantól alapfelszereltségként CAN-FD interfésszel rendelkezik, amely egyszerre támogatja az új, gyorsabb CAN-FD-t és a hagyományos CAN buszt. A belső, rövidtávú szünetmentes tápegységet, amely korábban egy ólomzselé akkumulátor volt, környezetbarát és karbantartásmentes szuperkapacitásra cseréltük. Az imc C-széria-FD-nek új tulajdonsága a karakterisztikus görbe feldolgozása, magában a jelfeldolgozó kártyában. Ez lehetővé teszi személyreszabott, nemlineáris karakterisztikus görbék implementálását közvetlenül a mérőkártyán, így nem az imc Online FAMOS integrált analízis platformot terheli. Ennek köszönhetően az Online FAMOS teljesen szabaddá válik valósidejű számítások, illetve vezérlések és zárt hurkú szabályzások létrehozására.

Az átfogó műszerkonfiguráció maradt a korábbi, vagyis 8 vagy 16 precíz analóg csatorna, digitális ki- és bemenetek és impulzus számláló bemenetek (pl.: inkrementális enkóderekhez), illetve analóg kimenetek.

Az imc C-széria-FD egy önálló, kompakt mérőrendszer, amely különösen alkalmas általános mérésekhez mobil felhasználásra, illetve szabályzási feladatok ellátására tesztpadokon." Az imc C-széria népszerű ügyfeleink körében, főként olyan alkalmazások esetében, ahol kevés, illetve közepes csatornaszám szükséges. Az imc C-széria meggyőző tulajdonságokkal rendelkezik kedvező áron. Az újonnan beépített CAN-FD interfésszel ügyfeleink már a jövőre is felkészültek. A hagyományos CAN busz mód esetében az erősebb processzor és az abból eredő magasabb teljesítmény pozitív benyomást tesz." állítja Martin Riedel, Termék Marketing Manager, imc Meßsysteme GmbH.

További információk az imc C-szériáról »

Top